Προϊόντα για solam ροκ (9)

Νάτριο (Na)

Νάτριο (Na)

Νάτριο 99% χημικά καθαρό, σε αλουμινένια σύνθετη μεμβράνη ή λαδωμένο. Παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα μπλοκ από 100g έως 1,7 kg από την αποθήκη μας στη Βόννη.
Τετραϋδροφουράν (THF)

Τετραϋδροφουράν (THF)

Διαλύτης
L-Λυσίνη

L-Λυσίνη

Η L-Λυσίνη είναι ένα απαραίτητο, πρωτεϊνικό αμινοξύ.
Λάδι από Ιπποφαές - Διατροφικό Συμπλήρωμα

Λάδι από Ιπποφαές - Διατροφικό Συμπλήρωμα

Το τζίνσενγκ εκτιμάται και χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην παραδοσιακή κινεζική φυσική ιατρική. Ξηρή, αλεσμένη ρίζα κόκκινου τζίνσενγκ Συστατικό: 100 % καθαρό λάδι από σπόρους θαλάσσιας βερίκοκου (Hippophae rhamnoides). (V/V) Δοσολογία: 2 x ημερησίως περίπου 25 σταγόνες για σαλάτες ή σκέτο). 50 σταγόνες αντιστοιχούν περίπου σε 1 κουταλάκι του γλυκού και περιέχουν 600 mg παλμιτολεϊνικού οξέος, 6,6 mg καροτενοειδών και 6,7 mg (55 %*) βιταμίνης Ε. (* Ποσοστό της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης βιταμινών A και E σύμφωνα με την NKV νέα.)
Εξευγενισμένο Σογιέλαιο

Εξευγενισμένο Σογιέλαιο

Καλώς ήρθατε στην [Όνομα της Εταιρείας σας], τον αξιόπιστο προμηθευτή σας για υψηλής ποιότητας εκλεπτυσμένο σόγια έλαιο. Το εκλεπτυσμένο σόγια έλαιο μας ξεχωρίζει για την καθαρότητα, τη γεύση και την ευελιξία του, και παράγεται προσεκτικά για να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Χαρακτηριστικά: Το εκλεπτυσμένο σόγια έλαιο μας προέρχεται από πρώτης ποιότητας σπόρους σόγιας και επεξεργάζεται μέσω μιας προσεκτικής διαδικασίας εκλεπίσματος. Είναι ουδέτερο στη γεύση και εξαιρετικά ευέλικτο, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για διάφορες μαγειρικές εφαρμογές. Υγιεινό: Με χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, το εκλεπτυσμένο σόγια έλαιο μας είναι μια υγιεινή επιλογή για την κουζίνα σας. Είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην υγεία της καρδιάς. Ευέλικτη Χρήση: Από το τηγάνι μέχρι τον φούρνο, το εκλεπτυσμένο σόγια έλαιο μας είναι εξαιρετικά ευέλικτο.
Λάδι Σόγιας (Oleum Sojae) - Το λάδι σόγιας εξάγεται από τη σόγια.

Λάδι Σόγιας (Oleum Sojae) - Το λάδι σόγιας εξάγεται από τη σόγια.

Το λάδι σόγιας είναι ένα διαυγές έως κίτρινο υγρό. Παράγεται ως παραπροϊόν κατά την καλλιέργεια σόγιας, καθώς αυτή χρησιμοποιείται κυρίως για ζωοτροφές. Το λάδι εξάγεται ή διυλίζεται από τον σπόρο σόγιας (Glycine max L). Η ψυχρή πίεση δεν είναι αποδοτική για αυτό το λάδι. Ο σπόρος σόγιας προέρχεται αρχικά από τη βορειοανατολική Ασία και εισήχθη στην Αμερική μέσω της Κίνας. Σήμερα, οι κύριες χώρες παραγωγής είναι οι ΗΠΑ, η Αργεντινή, η Βραζιλία και η Κίνα. Η σόγια είναι ένα χόρτο φυτό που ανήκει στις λοβοειδείς καλλιέργειες και έχει διάρκεια ζωής 1 έτος. Το λάδι σόγιας δεν είναι κατάλληλο για την προετοιμασία τροφίμων ως ακατέργαστο και μη επεξεργασμένο λάδι λόγω πικρών ουσιών και επιβλαβών για την υγεία ουσιών. Είναι το δεύτερο πιο παραγόμενο φυτικό λάδι παγκοσμίως με ποσοστό 32%. Το λάδι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (λινολεϊκά οξέα). Περιέχει επίσης βιταμίνη Ε και βιταμίνη Κ, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. CAS-Αρ.:8001-22-7 EINECS-Αρ.:232-274-4 Χρώμα:διαυγές έως κίτρινο Διάρκεια ζωής:6-12 μήνες INCI:Λάδι Glycine Soja Αποθήκευση:σε δροσερό, ξηρό, σκοτεινό μέρος, σε κλειστά δοχεία.
Θειικό οξύ

Θειικό οξύ

H2SO4
Ισοπροπυλική αλκοόλη (IPA)

Ισοπροπυλική αλκοόλη (IPA)

Διαλύτης
Τολουόλιο

Τολουόλιο

Διαλύτης